info@stiptverzorgd.nl - (06) 40-566 448

Juiste keuze

  • Stipt Administratie & Advies
  • 1 oktober 2016

Deze week weer de bevestiging gekregen dat ik de juiste keuze heb gemaakt om mijn eigen bedrijf te starten. De week begon met een pitch door Maarten van Leeuwen van de jonge onderneming Smart Achterhoek in Doetinchem. Tijdens deze bijeenkomst interessante gesprekken gevoerd en meer te weten gekomen over Smart Industry, Innovatie en duurzaam ondernemen.

Verder een mooie organizing opdracht gekregen om in de maand november een driedaags bezoek te organiseren voor een groep Chinese zakenmensen. Tijdens deze dagen zal ik ook aanwezig zijn om te zorgen dat het goed verloopt. En gisteren een mooie avond, georganiseerd door de Grootse Vrouwen. Het onderwerp was Retail en de veranderingen in deze sector met o.a. het fenomeen blurring. Bij de sfeervolle winkel Blend werden we ontvangen en de afsluiting met een hapje en drankje bij De IJsselkade in Doetinchem.