info@stiptverzorgd.nl - (06) 40-566 448

Laatste blog….

  • Stipt Administratie & Advies
  • 19 december 2016

December 2016

De laatste werkweek van 2016 is vandaag van start gegaan. Nog even de laatste puntjes op i zetten en dan gezellig de feestdagen vieren met mijn gezin, familie en vrienden. Terugkijkend op 2016 ben ik heel tevreden en trots hoe dit jaar is verlopen.

Een jaar van mooie opdrachten, boeiende mensen ontmoeten tijdens (netwerk)bijeenkomsten, nieuwe vaste klanten die graag met mij een langdurige overeenkomst willen aangaan. En met samenwerkende partners mooie plannen maken voor de toekomst. Dit al geeft mij enorme inspiratie om door te gaan met mijn passie als zelfstandige ondernemer.

Dit heeft geresulteerd in………..

STIPT gaat begin januari van start met het organiseren van maandelijkse inloopavonden. Kick off in Terborg!

Tijdens deze avonden kunnen particulieren, ZZP’er en zelfstandige ondernemers in het MKB bij mij terecht voor vragen over de opstart van een eigen onderneming, financiële administratie, aangiftes Belastingdienst, ondernemen in Duitsland en budgetbegeleiding.  Houd mijn pagina begin januari in de gaten voor de dagen en tijden!!

Vanwege de feestdagen ben ik van 24 december t/m 1 januari gesloten. Maar vanaf 2 januari 2017 ben ik je graag weer van dienst.

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een fantastisch 2017!