info@stiptverzorgd.nl - (06) 40-566 448

Aangenaam

MIJN NAAM is ANGELIQUE

Angelique Zweers Janssen

Gebrek aan overzicht komt overal en in de beste families voor. Mensen vinden het vaak moeilijk om hulp in te schakelen, maar als ze de stap eenmaal hebben gezet, vragen zich altijd af waarom ze het niet eerder hebben gedaan

Mijn loopbaan ben ik gestart als stewardess bij de luchtvaartmaatschappij Gulf Air te Bahrein. In deze tijd heb ik hoofdzakelijk genoten van de prachtige bestemmingen waar ik samen met de bemanning mocht verblijven. Door deze ervaring voel ik me een “rijk” mens. Na dit avontuur ben ik aan de slag gegaan als management assistente voor nationale en internationale bedrijven waarbij mijn werkzaamheden uiteen liepen van secretariële tot administratieve taken. Nu, na een roerige tijd waarin het bedrijf waar ik werkte ging reorganiseren, ben ik serieus gaan nadenken over waar mijn kwaliteiten liggen en over wat ik het allerliefste doe. Na ruim 15 jaar ervaring hoe het bedrijfsleven in elkaar zit heb ik de stap genomen om mijn eigen bedrijf te starten”

STIPT staat voor het begeleiden én ontzorgen van ZZP’ers, MKB’ers en kleine ondernemers op weg naar ruimte en structuur. Dit op administratief gebied alsook het faciliteren van de bedrijfsmatige zaken binnen het bedrijf. Vanuit mijn ervaring, kennis en kunde op weg naar ruimte en structuur.

Ik werk vanuit mijn kantoor in Terborg in de Gelderse Achterhoek of op locatie bij mijn opdrachtgevers.

Graag werk ik met u samen!

Waarom voor mij kiezen?

Ervaring

Door 15 jaar ervaring in het nationale- en internationale bedrijfsleven heb ik ruime kennis en kunde opgedaan van alle administratieve en secretariële taken.

Persoonlijk

Ik ben oplossingsgericht en denk niet in problemen. Mijn houding is spontaan, doortastend, assertief, integer en klantgericht. De werkzaamheden voer ik accuraat, prestatie- en resultaatgericht, zelfstandig als ook in teamverband uit.

Professioneel

Als ondernemer heb ik passie voor mij vak waarbij discipline, accuratesse, integriteit, aanpassings- en inlevingsvermogen essentiële competenties zijn.

Zakelijk

Samen met u als ondernemer zorg ik voor een administratie die op orde is. Ik vind het belangrijk om te weten wat u als klant verwacht en maak hierop aansluitend een plan van aanpak met daarbij een passend advies.

Flexibel

Door mijn flexibele en improviserend vermogen ben ik niet bang voor korte termijn veranderingen en blijf ik rustig tijdens hectische momenten.

Betaalbaar

Mijn dienstverlening is zeer betaalbaar waarbij kostenspreiding per maand mogelijk is.

Top

Samenwerkende partners

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang en met elkaar samenwerken is succesHenry Ford

Het bureau om de volle potentie uit uw visitekaartje op het web te halen. Namelijk uw website. Dat is eigenlijk alles.  
Zo simpel kan het zijn! Wat ik voor u kan doen? Luisteren. Gedegen advies geven. Laten we daar maar eens mee beginnen. Daarnaast zal ik mijn uiterste best doen om voor u het gewenste eindresultaat te bereiken! Mijn specialiteit is het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website voor u op desktop, tablet en mobiel.

Bekijk site

Schuurman Financieel Advies is een onafhankelijke financiële dienstverlener in de Achterhoek met een nuchtere kijk op geld- en verzekeringszaken. Omdat de tijden en wetten aan het veranderen zijn wordt financieel advies steeds belangrijker maar dan wel op het juiste moment en er zijn ook zaken die u zelf kunt regelen. Daarom heeft Schuurman Financieel Advies een combinatie van geautomatiseerde taken en face to face zaken. Hiermee blijft financieel advies en het verzekeren van risico’s betaalbaar voor nu en later.

Bekijk site
Studio Font

Studio Font is een bureau voor grafische vormgeving. Na haar opleiding en de nodige werkervaring is Gaby Berenden in 2014 Studio Font gestart. Haar werk onderscheidt zich doordat ze goed aanvoel wat bij een klant past en wat de klant zoekt in een ontwerp. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, flyer of een brochure: Studio Font garandeert dat je perfect voor de dag komt. Een eerste indruk maak je immers maar één keer.

 

Bekijk site