info@stiptverzorgd.nl - (06) 40-566 448

 • By Stipt Administratie & Advies / 19 december 2016

  December 2016

  De laatste werkweek van 2016 is vandaag van start gegaan. Nog even de laatste puntjes op i zetten en dan gezellig de feestdagen vieren met mijn gezin, familie en vrienden. Terugkijkend op 2016 ben ik heel tevreden en trots hoe dit jaar is verlopen.

 • By Stipt Administratie & Advies / 7 oktober 2016

  Met gepaste trots presenteer ik mijn nieuwe website. Heb hier tijd en energie ingestoken waarbij je merkt dat het leuk is om je bedrijf onder de loep te nemen en na te denken over hoe verwoord ik mijn bedrijf naar de wereld. Resultaat een site die duidelijk weergeeft wie STIPT is, wat STIPT doet en hoe je STIPT kunt bereiken.

 • By Stipt Administratie & Advies / 1 oktober 2016

  Deze week weer de bevestiging gekregen dat ik de juiste keuze heb gemaakt om mijn eigen bedrijf te starten. De week begon met een pitch door Maarten van Leeuwen van de jonge onderneming Smart Achterhoek in Doetinchem. Tijdens deze bijeenkomst interessante gesprekken gevoerd en meer te weten gekomen over Smart Industry, Innovatie en duurzaam ondernemen.